onsdag 15 december 2010Ja, igår satt Oskar och jag och jobbade med en massa med idéer till historian. Vi kom på en massa spännade saker som ni ska få reda på lite senare. Vi kommer jobba ännu mer och ännu hårdare efter jul så då kommer det bli ännu mer uppdateringar! Super najs, eller hur? :D

Och vad är det där ovan? Jo... Ibland så skickar ju ens kompisar en massa roliga och ofta jättekonstiga videos från Youtube till en. Och jag älskar såna som har tecknat i sig! Och den här är bara så... öhhh, konstig men rolig och musiken sätter sig verkligen på hjärnan. Så vassegoa och titta!

Mest vill jag vet... vad GÖR Batman och Robin egentligen? Och varför ler dom?


//Carromic

ps. jag tror att Batman och Robin ligger bundna innuti ett piano. men det låter lite flippat, eller hur?

2 kommentarer:

  1. Det där är min nya favoritvideo. 8D

    SvaraRadera
  2. Haha! Man får värkligen låten på hjärnan! XD

    SvaraRadera