söndag 12 december 2010

Längd!

När man gör serie är det faktiskt viktigt att figurerna i serien har samma längd hela tiden. jag menar, man är ju inte 156 cm ena dagen och 175 nästa... Så för att komma ihåg ur långa alla är  så är det jättebra att teckna upp figurerna bredvid varandra! Vilket jag har gjort här: Bild av hur långa alla är!

Hehe, Håkan är verkligen lång. och Siri... lilla, lilla gulliga Siri!


Själv är jag 176 cm. Det är exakt lika långt som Johnny Depp, aka Captain Jack Sparrow! Det är minsann inte helt fel att vara lika lång som honom!


//Carromic

3 kommentarer:

 1. Jag är 180 cm när jag sträcker på mig. Vilket jag inte gör så ofta. Så ofta är jag bara ungefär lika lång som en hobbit!
  /Oskar.

  SvaraRadera
 2. Jag är nog lika lång som Siri. 8D

  SvaraRadera
 3. Jag kommer nog följa denna blogg. Läser KP och är ett stort Bleckmossenfan!!! När jag var liten var jag kär i Emil (Hihi)! ni är såå duktiga på att skriva och rita!

  SvaraRadera