onsdag 5 januari 2011

Älska bibliotek!

Min tur att ta en bild på mig själv när jag jobbar, med en kopp kaffe framför huvudet... Fast jag sitter på ett bibliotek, som ni kanske ser.

Jag gillar verkligen att sitta och skriva på bibliotek. Det är något med lukten av alla böcker (tillsammans med doften av kaffet jag köpte med mig). Plus alla andra människor runt omkring en som sitter och läser i tjocka böcker samtidigt som de antecknar eller tittar drömmande ut i luften. Det är lite mystiskt, man vet inte riktigt vad de gör. Vissa kanske pluggar. Andra kanske också skriver på en bok. Men någon kanske planerar ett bankrån med hjälp med av faktaböcker om kriminalitet...?

Apropå det så har jag suttit här och tänkt lite på skurkarna till kommande boken. För jo, det kommer att finnas skurkar med!

/Oskar.

2 kommentarer:

  1. Varför vill ni inte visa era ansikten? :O

    SvaraRadera
  2. Frida "Laio" Larsson11 januari 2011 14:27

    Det här skall bli grymt kul att följa! KÄMPA PÅ! jag står redan och köar för mitt ex!!! <3

    SvaraRadera