torsdag 20 januari 2011

Amir och jag är super-coola!

På en poster som jag gjorde för rätt länge sen till Kamratposten så hade Amir en röd och vit randig skärm på sig... och kolla vad jag har på mig! Just det! Samma skärm. Faktiskt så fick jag inspiration av min snowboard-skärm till Amir. Mycket kläder och grejer som barnen har på sig är saker som jag antingen äger, har ägt en gång i tiden eller vill äga!

Många av musik affischerna i bakgrunderna i barnens rum är oxå musik-grupper som jag gillar...

//Carromic

Fast Amir har sin skärm på sniskan, å jag har skärmen rakt fram! (jag är rätt säker på att Amir inte har på sig orange nagellack, som jag har oxå... XD )

3 kommentarer:

  1. Hmm, Amir skulle faktiskt passa i orange nagellack. Det matchar ju Amandas hår, så då blir alla glada! :D

    SvaraRadera
  2. jag har kvar den affischen! Den sitter på min vägg, den är awesome :D

    SvaraRadera