söndag 2 januari 2011

Imorgon börjar det...

Idag är det söndag den 2 januari, klockan är 9.49 på  morgonen och jag sitter med en kopp Earl Grey-te i handen. (Jag har min pyjamas på mig oxå!)  Imorgon börjar den nya jobb-året, det vill säga att hittills har det ju varit helg och en massa ledigt men imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet. Och jag har en massa roliga bilder som jag ska skicka till Oskar då, en massa bilder på olika personer som ska vara med i Bleckmossen! Så att han ska bli lite inspirerad att skriva.

Idag ska jag bara lata mig och tänka på en massa roliga saker och göra precis det jag vill! För imorgon börjar allvaret igen,...


okej, det är inte såååå allvarligt, det ska ju bli jättekul!!

//Carromic


ps. ser ni kaninen jag hari bokhyllan bakom mig? det är egentligen ett pennskrin jag fick i födelsedagspresent av en kompis. Den är jättesöt och jättebra för den är så stor att jag får plats med en massa pennor och sudd och till och med linjaler i den!

2 kommentarer:

  1. Tamie (KPwebbare)6 januari 2011 17:54

    Haha, Gulligt pennskrin!

    Mitt favoritte är Earl Grey, men det är efter att jag har dränkt det i socker. >XP

    SvaraRadera
  2. Jag har också ett sådant pennskrin! :D

    SvaraRadera