måndag 24 januari 2011

Ivan som barn och nu har Oskar börjat...

Först av alla ser ni nu en liten förhands-titt på Bleckmossen Boyz i KP nummer 3 i år! Den före-detta KGB-agenten Ivan berättar lite om sin barndom. Visst är han söt som barn där i bakgrunden? (och lite otäck oxå... han är ju typ nån slags barnsoldat!)


Idag har jag förresten skickat dispositionen till Oskar (se inlägget innan om ni inte vet vad jag talar om). Så nu ska han börja... Fatta vad spännande!! Själv har jag oxå en del att planera och fixa innan jag kan börja teckna... jag ska lägga upp en del av det här, så ni får se lite senare! Förutom en hel del karaktärs-designer så kan jag även göra lite plan-ritningar över dom lokaler som ska vara med i serien. Puh!


Idag blev jag oxå intervjuad av KPwebben. Dom ska skriva en artikel om Bleckmossen och albumet. Om ni är medlemmar där så kommer den nog upp där nån gång i veckan eller så...

//Carromic

ps. Det är tur att jag har varit på så bra humör hela veckan, för jag har verkligen gjort mig illa på ALLT! Brännt mig på ugnen och stekpannan, skrapade upp hela smalbenet på diskmaskins-luckan, sparkade i foten i en pall så att mina tår svällde upp till dubbla storleken så att jag haltade hela dagen, högg mig jättedjupt i vänsterhandens pekfinger med en vass kniv...

3 kommentarer:

  1. Ajj!... hoppas att turen vänder för dig :)

    SvaraRadera
  2. mycket bra blogg!

    SvaraRadera
  3. jag hoppas inte du ser ut som ivan i förgrunden

    SvaraRadera