torsdag 27 januari 2011

Kpwebben och Vincent


"Nån som sett min hårspray? hihi..."
Wohoo! jag såg att intervjun var uppe på KPwebben och då kunde jag ju inte hålla mig i från att avslöja en liten speciell sak för er...

Jag sa ju i intervjun att min favvo-skurk i Bleckmossen är mc-ledaren Vincent, som är besatt av sitt hår och verkar mer intresserad av att bli misstagen för en tjej än att faktiskt genomföra brott. Han är super-tokig och jag har alltid varit svag för super-tokiga figurer! Men även om han är en kriminell typ så verkar han rätt schysst och gulligt orolig över sin lillebror Joen... Han fick ju till och med sitt ärr i ansiktet då han räddade Joen och Cassandra från den där bombexplosionen för länge sen. (En tidigt nummer av Bleckmossen Boyz, för er som inte har läst)

Vad bätter är; VINCENT ÄR MED I ALBUMET! Wohooo!! Jag får fortsätta att rita min ytliga favorit brottsling!

Därför måste jag naturligtvis posta lite bilder på hur han kommer se ut i albumet...
Han har jättelångt hår där, eller hur? Det blev jättesnyggt på honom tycker jag. Och alla som är liiite fotbolls-intresserade kan se vilken stad som är hans egentlige hemstad. (nej, Vincent är faktiskt inte född i Bleckmossen)Vincent är faktiskt den första skurken jag tecknade i Bleckmossen Boyz. I manuset stod det att han var en tjock, lite äldre mc-ledare med stort skägg, men det kändes lite för stereotypt, så jag pratade med Oskar och bad om att få göra om honom. Oskar höll med, och då så blev Vincent den han är idag.
Nåja, inte riktigt... Först var han inte riktigt lika fåfäng och rolig. (även om han var liiite puckad och utseendefixerad)Han har blivit mer och mer udda och knäpp allteftersom tiden gått. Kortare sagt; han blir bara bättre!

//Carromic

6 kommentarer:

 1. Hallu C:
  AS SNYGG Vincent asså!! #O__O# *Nosebleed*
  Anway... Fråga ! >:D

  Eftersom Vincents hår är så långt nu, och med tanke på att Siri klippte av det här för ett tag sedan... *sob* Betyder det då att albumet ska utspela sig något/några år senare från nu? Eller har han bara peruk, månne? (Eller kanske bara extremt snabb växande hår?? xD)
  Vore tacksam för svar ! :) <3

  // Kei-kun

  SvaraRadera
 2. Kei-kun: Hej Kei. owo Så du är här.

  Jag undrade ungefär samma sak. .w.

  SvaraRadera
 3. Asså, känner jag Vincent rätt så gör han säkert som Hollywood-kändisarna å sätter in såna där extentions :D

  SvaraRadera
 4. Carromic: Haha xD inte så oväntat, då!! x)
  Libo. Jasså, du har hittat mig..? .w.

  SvaraRadera
 5. Asshnygg Vincent! I like he's stile ;D

  SvaraRadera
 6. Har listat ut Vincents hemstad OwO

  SvaraRadera