onsdag 19 januari 2011

Mamma!


Emils mamma Helen. Visst är hon söt? Hon verkar så jättetrevlig i serien jämnt att det liksom inte går att inte tycka om henne. Och hon verkar vilja göra vad som helst för att Emil ska ha det bra. Naturligtvis är hon med även i albumet!

På sätt och vis påminner hon mig om min mamma, som också är blond. (Själv föddes jag väldigt brunhårig, precis som min pappa) Min mamma brukade oxå ha håret klippt i ungefär den där frisyren när jag var liten.

Förresten, visst är hon lik Emil?

//Carromic

7 kommentarer:

 1. Vad söt Helen är. Förra kommentaren jag skrev(Ratad skurk), skrev jag att hon nog bara var en biroll, nu hoppas jag att hon är med mycket! Jättelik Emil, hoppas dem har samma temprament! Söta och schyssta!

  SvaraRadera
 2. Hon är jättefin! :D
  Men en sak som jag alltid har undrat är; eftersom att hon färgar håret + använder linser så borde det 1, tära på deras budget, 2, bli upptäckt av Emil eller nån annan random person, och 3, inte ha genetiskt förts över till Emil... Så Emils pappa måste vara blond och blåögd, så att han har generna någonstans ifrån.

  SvaraRadera
 3. oj, vad genom tänkt Kajja! hehe...hrm du har rätt de har jag aldrig tänkt på...

  SvaraRadera
 4. Hihhi, jättekul jag följer ert arbete med spänning det här ska bli super och ni har
  en toppenbok på gång! Lycka till från mig
  Cina

  SvaraRadera
 5. Jag förstod att du skulle kommentera på den här, mamma. :D

  SvaraRadera
 6. Jag ser att du har ändrats hennes utseende en aning, inte särskilt mycket dock... Men om man jämför med de gånger som hon varit med tidigare, så har hon varit lite mer *Hrm..'* "kawaii", elr är det bara jag som är lite konstig av mig?? xD *Det beror nog på att det var ett bra tag sen hon var med, heh...'*
  Anyway ~
  Skit snygg ! :D
  Du har som sagt utvecklats, om man får säga så?? ^^' Hoppas hon är med MYCKET i albumet!! :DD <33

  SvaraRadera
 7. hur gammal är hon?? elr hur gammal va hon när hon fick emil jag har läst lite i kp vad som hände när hon va svart hårig <3

  SvaraRadera