tisdag 18 januari 2011

Ratad skurk


de två senaste dagarna har Oskar och jag maila en massa idéer fram och tillbaka. Vi har pratat en massa om vilka skurkar som skulle vara med... Vi hade en idé om en skurk, tja, ni ser honom här bredvid. Visst ser han ond och kall ut? Daidalos kallade vi honom. Ett tag var vi verkligen inne på att han skulle dyka upp i albumet... men.... tja, sen kom vi på nåt ännu bättre. Riktigt jättebra faktiskt! hehehe, vi får veta mer senare... men jag kan avslöja en sak; vi har seriöst pratat om att ha med en sjöhäst....Så här får ni se Daidalos, som inte kommer vara med i albumet. Han blev ratad.

Mycket av det som handlar om att göra ett så här stort projekt är att inte bara välja första idén man får. Man måste tänka igenom nogrannt, är den där idén verkligen bra?


//Carromic

9 kommentarer:

 1. Men nu när jag ser honom så ångrar jag mig nästan... Han är så sjukt cool. Daidalos måste få vara med i något annat Bleckmossen-äventyr!

  SvaraRadera
 2. den är ju jätte cool!!!!!

  SvaraRadera
 3. Wow! Han är ju skitsnygg! Kanske ha med honom som typ biroll, kanske en av de två skurkar som alltid står vid sidan om "huvudskurken"?

  SvaraRadera
 4. Hmmm, jag får känslan av att det är väldigt många killar och få tjejer med. Emil, Amir, Håkan, Ivan, Joen, Vincent och Amandas pappa mot Siri, Amanda, Cass och...typ dom. Alex är ju typ hermafrodit eller nåt, men bara en liten påpekelse...och förresten så hoppas jag att Alex och Siri blir ihop(föreslog det till dej, KP-Oskar;)och att Alex är en tjej<3

  SvaraRadera
 5. Vi har ju faktiskt även andra tjejer som Asal (Amirs gulliga lilla syrra) Leyla (Amirs mamma) Helen (Emils mamma som verkar väääldigt förtjust i Ivan) och så Charlotta, konst-tjuven....

  SvaraRadera
 6. Håller faktiskt med dig helt, "Addikoko".
  Asal, Leyla, Helen och Charlotta vet jag ingenting om, men de verkar vara biroller. :P
  Dock har jag ingenting att säga om det då jag inte har läst albumet!

  SvaraRadera
 7. EN SJÖHÄST?

  Hur kunde ni säga nej till den iden? Den är ju helt... asså.
  Btw, jag har mina misstankar om att Alexis är en sjöhäst. Liksom, männen blir ju gravida..? :D

  SvaraRadera
 8. Nice skrurk asså! Hoppas ni kommer ha med den, typ som nån biroll eller nåt.
  Håller med Addikoko om det där med att Siri och Alexis blir ihop, vet inte om det där med tjej.
  Har alltid tänkt mig honom som en kille....
  men iaf FLER tjejer skulle va perfekt! :)
  Dessutom skulle de va kul om det va nån kompis som inte var i samma ålder som Siri,Amir,Emil,Amanda...

  Men som sagt, Bleckmossen ÄGER!!!<3

  SvaraRadera