lördag 29 januari 2011

Storyboard

Storyboard klar! Ser ni att jag ritat ett schema på min whiteboard? haha, det enda jag har fyllt i är när jag har lunch....
I fredags skicka Oskar de första sidorna av manuset till mig. Åhhhh vad bra dom är! Jättejättebra! Han hade tänkt liite annorlunda än vi diskuterat och det vart jättemycket bättre!

Så nu har jag gjort en storyboard av de fem första sidorna. En Storyboard är ett Bildmanus. Det är som en snabb-skissad översikt över hur de klara sidorna ska se ut, typ vem som är i vilken ruta, från vilken vinkel man visar upp dem i och så vidare... Man gör en storyborad så man kan planera allt som ska hända i detalj så man kan testa lite olika bilder, för man vill ju inte rita klart en ruta och sen upptäcka att den inte passar in. På så sätt slösar man inte bort en massa tid...

Här är en liten smyg-titt på den fem sidorna som jag har satt upp med magneter på min whiteboard!


//Carromic

Ps. Varför jag inte skrev detta reda i Fredags var för att jag jagade en hunduppfödare på telefon. Förhoppningsvis ska studion få tillökning av en liten valp snart... (jäääj!) Jag ska åka och kolla på de små sötnosarna på Söndag. Men än är dom på tok för små att lämna sin mamma än, så om jag beslutar mig för att köpa en av dem så får jag vänta ett bra tag innan jag faktiskt kan ta hem den. 

2 kommentarer:

  1. Ska du köpa hund? Jag vill också ha en! Fast jag skulle nog inte veta hur man tar hand om en. Vilken sort? Betyder det att vi måste skriva in en hundvalp i serien nu? Kommer du döpa den till Skrufsan efter Amandas hund?

    SvaraRadera
  2. Nej, snälla... Döp den till Sötskrutten!! xDD Haha, Bästa hundnamnet nånsin!! xDD <3

    SvaraRadera