torsdag 10 februari 2011

Ännu en skurk....

Vincent är inte den enda skurken ifrån följetongen som kommer vara med i albumet! Här kommer en till... nämligen Charlotta van Brûckheimer! Kommer ni ihåg henne? Hon har faktiskt gjort en hel del dumt i Bleckmossen... här är en liten lista av saker som hänt våran Charlotta...


* Hon var chef på Bleckmossens Konsthall, men det visade sig att hon bytte ut konst mot kopior!

* En kopia hon skulle byta ut var en plastkub fylld med BAJS gjord utav den kända konstnären Hamien Dirst, men Siri, Emil och Amir kom på henne och för att förhindra att hon fick tag på det riktiga konstverket så gjorde barnen en egen kopia... av Amirs bajs!

* Amandas födelsedagspresent från Vincent, en ÄKTA tiger, attackerade Charlotta så illa att hon fick sitta inbandagerad i flera veckor i en rullstol. Men det var rätt åt henne för hon hade klått upp Siri och tänkte just förgifta Siri precis då Amndas tiger attackerade.

*Charlotta har även varit Bildlärare iu Sfvineholmsskolan, där hon hade någonting emot stackars Alex som gick där då.

* Charlotta stal klasskassan i Svfineholm och fick det att se ut som om det var Alex och Bleckmossen-gänget som stulit den. Siri lyckades däremot bryta sig in i Charlottas lägenhet och skaffa fram bevis på att hon var den skyldige.

*Charlotta har suttit i fängelse tillsammans med Vincent, som av misstag hamnat på ett kvinnofängelse eftersom polisen trodde att han var en tjej. Men han tycket inte om att dela cell med den konstnärliga Charlotta som bara målade nakna rumpor på väggarna hela tiden. Charlotta tyckte inte heller om att dela cell med Vincent eftersom han bara blåste med sin hårtork hela nätterna.Ska bli intressant att se vad hon kommer gör i albumet, eller hur?

//Carromic

3 kommentarer:

  1. Ååååååååhhhhh~! :D Henne har vi minsann saknat!! ^^ Hehe, av någon anledning så ser hon VÄLDIGT tysk ut, från min sida ! x) *Kan ju ifs bero på namnet... Men ändå! ^^'* <33

    SvaraRadera
  2. OMG! Det är ju hon! Först kände jag inte igen henne men... Det är ju BAJSLÄRARN! O____O

    SvaraRadera
  3. Jo.. jag undrar vilket program ni ritar i :3!

    SvaraRadera