fredag 4 februari 2011

GAAAAAAAAHHH!!!Gaaaaaaahhhh.....!!!! Satt i flera timmar och ritade bilden ni ser ovanför. Varenda fönster, varenda tegelsten, varenda litet klotter.... urk, vad jobbigt! Men det blev snyggt till slut.... Ibland så lönar det sig att vara tålmodig och lägga ner det där lilla extra på att göra vissa saker. Fast egentligen är jag typ världens otåligaste person!
Emil hoppar från ett tak till ett annat, där han tar sig fram i sunkiga förorten Bleckmossen. Varför gör han det? Det får ni läsa sen i albumet!

Totalt 4 sidor klara nu, allt går framåt precis som det ska.


Vet ni vad jag brukar göra när jag sitter å tecknar nåt som tar tid och gör att jag mest behöver sitta och koncentrera mig? Jo, lyssna på musik och gräla med den som sjunger. Visst låter det knäppt! Men det är rätt kul om det är rätt typ av låt, och ibland kommer det jättetöntiga låtar på radion som jag bara MÅSTE gräla på. Det kan låta så här:


Radio-sång: It's so cold....
Carromic: Ta på dig en tröja då.
Radio-sång: ...without yoooou.
Carromic: Jag är faktiskt här.
Radio-sång:  You and I are meant to be....
Carromic: Näe, för jag känner inte dig.
Radio-sång: ...So How can you leave?
Carromic: Jag är fortfarande här, pucko.//Carromic

10 kommentarer:

 1. Snyggt, något sånt där skulle jag aldrig orka med... (har Emil lärt sig parkour nu också?)

  SvaraRadera
 2. Haha, brukar också låtgräla xD

  SvaraRadera
 3. Var ända gång jag lyssnar på en låt så låtgrälar jag med den!! XD

  SvaraRadera
 4. Vilken snygg bild!!!!! XP

  SvaraRadera
 5. Hahaha. Låten e ju dum ju. XD

  SvaraRadera
 6. Min kompis brukar gräla med våra kylskåp. XD Ni värkar rätt så lika

  SvaraRadera
 7. Var det nån speciell låt som du grälade med i inlägget? i så fall: Vad heter den och vem sjunger?

  SvaraRadera
 8. coolt !! han kan hoppa!! SKOJA XD

  SvaraRadera