tisdag 15 februari 2011

Grym dag!

Idag blev det tvärtom. Jag har skrivit massor – och det blev riktigt bra. Tack för kommentar-tipsen i förra inlägget (nu lyssnade jag på musik medan jag skrev, det var nog tricket).

Det viktigaste är förstås att vara nöjd med det man skriver, men det är skönt de dagar man skriver mycket också. Idag landade jag på ungefär 9000 tecken inklusive mellanslag (det är lätt att räkna med kommandot i skrivprogrammet).

Totalt är manuset nu på drygt 28000 tecken. Som jämförelse brukar ett Bleckmossen-avsnitt i KP vara ungefär 2500 tecken långt. Alltså har jag skrivit mer än tio gånger så mycket till boken. Men jag är ju långt ifrån klar...

Vad jag lyssnade på när jag skrev? Hello Saferide (Annika Norlin). Det var Per på Kamratposten som fick mig att upptäcka henne för länge sen – och nu är hon ju även Siris favoritartist (se Frågelådan).

/Oskar

4 kommentarer:

 1. Härligt att det gick bättre idag! :D

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att det bättre och fortsätt så bara ;-)

  SvaraRadera
 3. BRA! Fortsätt så! Jag längtar efter albumet!<333

  SvaraRadera
 4. jag älskar Hello Saferide :3

  SvaraRadera