onsdag 2 februari 2011

Asal

Ja, då har vi börjat ordentligt med själva jobbet att göra albumet. Förut höll vi mest på att planera men nu sitter Oskar och skriver för fullt, och jag sitter och tecknar!

Här kommer en lite förhandstitt! Ser ni vem det är? Jo, men visst är det Asal, Amirs charmiga och lite småbusiga lillasyster. Hon är med i albumet oxå. Som ni ser är hon på väg att göra något, men vad säger jag inte. Det får ni se i albumet... Men en sak kan jag avslöja. Det hon gör är mot Amir, och det är nåt som han egentligen inte vill...

Jag har dessutom ritat Amirs familjs kök idag. Dom har ett jätteroligt kakel på väggen där över diskhon och spisen. Det blev rätt snyggt men det var faktiskt lite jobbigt att fixa dit.


Nu ska jag tillbaka till ritbordet å rita Ivan. Höres snart igen!

//Carromic

1 kommentar: