måndag 28 februari 2011

Måla själva!

Tjolahopp!

Här ser ni en skiss av Håkan. Men han är inte tuschad eller färgad... han har på sig nåt slags underställ.... varför? JO, om ni klickar på bilden så ny får upp den i sin originalstorlek och sen spar ner den på er egna dator så kan ni rita ut egna kläder och färger på honom! Gör kläderna han har i serien, gör nåt annat.... klä ut honom till en clown, sätt på en liten prinsesskrona på huvudet eller varför inte göra supercoola nya kläder som Håkan skulle bli grymt stolt över att få bära? Bara fantasin sätter gränser!!

Varför inte rita ut en egen pratbubbla och låta Håkan säga nåt?

//Carromic, som just nu växlar mellan att lyssna på Rammstein (Håkans favvo-band) och Lily Allen och My Chemical Romance. (jag veeet jag har typ världens spretigaste musiksmak!)

6 kommentarer:

 1. My Chemical Romance ♥♥♥♥ ;w;

  SvaraRadera
 2. alla vi som kommer leka med det här resten av dagen, klappa nu! *clappityclapp!*

  och nu känner jag mig extremt duktig, första gången jag kommentera sen jag börja läsa bloggen här och det har jag gjort sen den började! xD
  rammstein <3 håkan fick precis några poäng till... <3

  /shishisama @deviantART

  SvaraRadera
 3. *Klappa med händerna*
  Jag kan inte vänta tills boken kommer ut! Varför måste de dröja så länge :< * Sad Face *

  SvaraRadera
 4. Jag failade på smilen :< :/

  SvaraRadera
 5. kul idée! kan man få en likadan på emil tro? :)

  SvaraRadera
 6. *N-N-Nosebleed*... #O^O'# Nggh..! <33
  K-KYAAAAAAA~! <33
  *Galet fan-girl skrik <33*

  SvaraRadera