torsdag 24 februari 2011

ryggont pga sötnos...

Abby myser på mina fötter...
ah, jag har jobbat typ hela förmiddagen nu och har blivit jättestel i ryggen. Inte för att jag har jobbat så hårt, utan för att jag suttit helt superstilla! jag har typ inte rört mig en milimeter! Vanligtvis går jag upp och rör på mig lite då och då, det är ju faktiskt inte bra att sitta still förmycket, även om det ibland där svårt att slita sig ifrån att teckna en massa jätteroliga sidor till albumet! Det är inte så att jag glömt att gå upp å röra mig idag utan för att en viss liten hund plötsligt bestämt sig att det var skönt att sova på mina fötter! (och jag ville ju inte störa med att röra mig en massa)

Abby måste ha sett att jag har mina tjocka, stickade tofflor på mig (dom är jättevaram och gosiga! jag fick dem i julklapp) och att dom skulle vara jättesköna att sova på. Och hon är ju så söt så man vill ju inte säga åt henne att flytta på sig...


Efter Lunch så ska jag börja teckna på den första sidan som Håkan är med på!

//Carromic, som har en lite varm hund sovandes på fötterna!

3 kommentarer:

 1. Vilken sötnos! Jag vill också ha sällskap av en hund när jag sitter och skriver!
  /Oskar.

  PS. Men varför har du en massa äggkartonger framför fötterna???

  SvaraRadera
 2. Jag har äggkartonger framför mig för att jag har använt dem till att bygga en barriär. Barriären skyddar kablarna till min dator så att lilla Abby inte kan komma åt att tugga på dem!

  //Carromic

  SvaraRadera
 3. Smart med en barriär. ;D
  Vilka mysiga tofflor du verkar ha! :D och vilken söt Abby. Önskar att jag också hade en hund! :)

  SvaraRadera