onsdag 16 februari 2011

Trött och aj...


Abby, min lilla hund. 8 veckor gammal!
Hela min kropp gör ont, jag är superstel! (så det är jobbigt att jobba idag...) Det är för att jag sovit på golvet, istället för i sängen, i tre dagar nu. Jag försöker dricka en massa kaffe för att bli pigg men det hjälper liksom inte. Och varför har jag låtit bli att sova i sängen?

Jo, för den där lilla svartvita hunden på bilden! Det där är Abby, min lilla hundvalp. Hon är jätteliten, men hon kommer bli stor och stark en vacker dag.(hon är en Lhasa Apso) Än så länge är hon verkligen bara en hundbebis, så hon sover och gnäller och äter och kissar. Och hela tiden måste man ta hand om henne och se till att hon inte:

A. äter saker hon inte borde. (Tejp verkar vara en favorit...)
B. försöker bita i farliga saker, som kablar till exempel.
C. kissar och bajsar på typ mattorna! (hon är rätt duktig ändå, hon brukar kissa på en tidning)
Abby, från tv-serien NCIS

På natten tycker hon att det är extra läskigt då hon inte längre kan ligga och sova hos sin mamma och sin syskon, så därför har jag legat bredvid henne på golvet och mysigt. Fast när hon börjar tugga på ens näsa, stoppa in sin lilla varma tunga i näsborren eller glatt attackerar en fot som finns utanför täcket klockan 4 på morgonen... då är det inte alltid så mysigt!

Fast allt det där glömmer man ju när man sitter i soffan på kvällen och hon kurar ihop sig i en liten boll i ens knä och tittar upp på en med sina stoooora bruna ögon....


//Carromic

Vat ni varför hon heter Abby? Det finns en Tv-serie som heter NCIS där det finns en jättesmart och rolig Gothar-tjej som jobbar i deras labb. Hon är min favorit-figur i serien, jag tycker    hon verkar jättecool så min lilla hund är döpt efter henne!

4 kommentarer:

 1. Nahww jag vill oxå ha en voffsing :3

  jag ÄLSKAR Navy CIS :''D
  Abby är stencool 8D

  SvaraRadera
 2. Jätte söt hund men synd om dig för allt lila sötnossen har gjort, testa sova lite på dagen när du har tid.

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig Carromic!
  Abby ur NCIS är favo-karaktär ever!

  SvaraRadera