onsdag 16 mars 2011

Amanda

Bild av Amanda, ifrån albumet!
Hon är rikaste i Bleckmossen, hon ääääälskar djur och har en hel hög av dem, och hon är den tjej som Amir är superkär i. Även om hon ibland verkar ha svårt att förstå att inte alla har lika mycket pengar som hon, och inte har råd att åka på lyxiga semestrar eller köpa märkeskläder så har hon hjärtat på rätt ställe. Hon bryr sig mycket om människorna runt omkring henne, och hon gillar inte när folk bråkar med varandra.

Amanda älskar som sagt djur, hon har hamstrar, marsvin, kaniner och hundar. Oftast får vi se henne med sin hund Skrufsan. En gång gav skurken Vincent (som oftast jobbar ihop med Amandas pappa Hasse) henne en äkta tiger i födelsedagspresent! Men den fick hon inte behålla för sin pappa... (samma tiger attackerade Charlotta  som ni kanske minns?)
Amandas favoritfärg är rosa och hon är helt galen i Twilight-böckerna och filmerna. (hon har en poster på Edward på sin dörr i sitt rum)

Namnet Amanda betyder "Den Älskvärda" (Amir håller verkligen med!) och är jättepopulärt bland folk födda på 90-talet i Sverige. Idag finns det 21 569 personer här som heter Amanda i tilltalsnamn. Amanda har namnsdag den 26 Oktober!


//Carromic

3 kommentarer:

 1. Jag älskar flummiga och goa Amanda :3 Inte så förvånad att hon gillar Twilight :P

  ... är hon designad efter Bleachs Orihime? För jag har Bleckmossen Boyz affishen bredvid en Bleach affish i mitt rum och de ser rätt lika ut...

  SvaraRadera
 2. Nej, hon är inte designad efter någon annan. Hon ska bara se ut som en klassisk manga-tjej med otroligt långt hår.

  SvaraRadera
 3. Säkert-säkert? Så det är bara ett sammanträffande att hon har likadan frisyr som Orihime på affishen, komplett med ett turkost hårspänne likt Orihimes Shun Shun Rikka...? :P

  SvaraRadera