torsdag 17 mars 2011

Jag har nån slags tvångsgrej...

Ryck, ryck, ryck i Amirs krage. Skiss från albumet!
... börjar seriöst tänka att det MÅSTE vara nåt sånt! Jag skrev i ett tidigare inlägg ( här ) att jag redan ritat Emil rycka Amir i kragen och bara tio sidor senare ritade jag Amir rycka Emil i kragen... och gissa vad jag precis har ritat? Just det, ett till ryck i kragen. Vad är det med mig??? Jag måste ha nån slag tvångstanke om att jag bara måste rita nån som rycker nån annnan i kragen om jag får chansen! Jag tror jag ska börja räkna hur många gånger jag hinner göra det i albumet. Inte så att jag ska försöka rita det så ofta som möjligt, utan jag ska se efter hur många gånger jag stoppar in det helt naturligt. hmmm, nån som har nån gissning om hur många gånger det blir? 3? 6? 179? (hahah nej, hemskt! 179 gånger blir det nog inte, hahah!)

Den här gången blev det Emil, igen, som rycker i Amir. så nu står det Emil- Amir 2-1...  Ska Amir få chansen att jämna ut det till 2-2? Eller kommer Siri ge sig in i leken? Håkan? eller rent av  Amanda? Vem vet... Följ den spännande matchen här på bloggen...

//Carromic, tecknar sida 35 nu.... så typ 100 sidor kvar.... puh...

1 kommentar:

  1. Håkan borde rycka Emil i krage eller vice versa. OwO

    SvaraRadera