lördag 19 mars 2011

Ledig... typ.

Abby rör sig så mycket så hon blir bara en svartvit sudd, haha!
Ser ni förresten nithalsbandet jag har på mig? Det har jag
haft jättelänge, ända sen gymnasiet! Det var mitt favvo-
halsband då. Jag hade det typ jämnt!
Det är ju lördag idag, och alltså helg. Och alltså är man ju ledig. typ. nästan.
Suck. det är lite väl stökigt i min studio så jag har bestämt mig för att tillbringa förmiddagen med att städa i den. fast kul är det då inte... Min lilla hund Abby är med mig och hjälper till som ni ser. Fast helst vill hon bara försöka slicka på min kaffekopp! (hon är exakt 3 månader gammal idag! hon väger bara 3,4 kilo, den lilla plutten)

Samtidigt går jag runt och läser (och skrattar) den sista delen utav manuset till albumet. Oskar har skrivit ett förslag på slutet och... oj, vad jag vill avslöja en massa! Men det kan jag ju inte! det får ni vänta och läsa sen... men jag lovar, det är jättespännade och roligt, och läskigt och häftigt, och mörkt och sorgligt och... tja, ni fattar.

På eftermiddagen ska jag och flera kompisar ta och sätta oss och och spela lite spel. Förutom att jag tycker jättemycket om att spela dataspel och tvspel så är jag grymt förtjust i brädspel. Klassiker som Trivial pursuit, eller  Pictionary eller Alias eller Alfapet... men också konstiga spel som man typ aldrig har hört talas om. Som folk har importerat från utlandet. Flera av mina kompisar har jättemånga udda spel som är jätteroliga och ibland samlar vi ihop alla spel och sätter oss och käkar chips å popcorn å pizza och spelar dem.


//Carromic

2 kommentarer:

  1. ÅHMAI, Jag har också en sån där tröja! 8D

    SvaraRadera