söndag 27 mars 2011

LEGOMOSSEN...

... hahaha! jag dööör.... haha!!!

Okej, jag tror faktikst inte nån skulle vilja ha Bleckmossen som Lego-figurer. Andra typer av figurer, kankse... men inte lego. Eller? Fast de blev rätt söta.. .ful-söta liksom. Min favorit är nog Emil. han ser så gulligt snäll ut som legofigur. Fast jag hade nog hellre haft dem som Action-figurer, eller plushies, eller tja, nåt lite snyggare än legogubbar.... Synd att jag har gett bort typ allt mitt lego som jag hade när jag var liten, annars kunde jag byggt lite Bleckmossen-figurer av Lego...
Om det är nån som gör det så fota dem och  skicka en länk eller ett foto till oss, så kan vi publicera det här på bloggen! Vi har en mail-adress som ni kan maila oss på:  Bleckmossen@gmail.com

Ha en skön söndag!

//Carromic.

4 kommentarer:

 1. Jag vill ha en bleckmossen plushi/actionfigur. OwO

  SvaraRadera
 2. Fett att ha Håkan å Emil plushi! OwO <33

  // Kei-kun

  SvaraRadera
 3. Kan du göra mer såna där bilder där man får måla själv? :) Det var en jätterolig idé! :D

  SvaraRadera
 4. idag gjorde jag Vincent som gosedjur

  SvaraRadera