tisdag 12 april 2011

läskigt plejs...

Vissa sidor till det nya albumet går jättesnabbt att teckna. andra tar hur lång tid som helst. Den sidan som jag håller på med just nu (sida 50) är en såndär sida som tar låååång tid. Här ser ni en ruta från sida 50... Det är en underjordisk typ "kyrkogård" för gamla tunnelbanevagnar... Det är ett område i Bleckmossen ni ännu inte sett i KP men kommer att få se nu i albumet! Och då får ni oxå läsa om vad våra pojkar gör där....

Amir tycker inte alls om stället.


Att rita såna där rutor tar rätt lång tid, och det är ganska jobbigt. men i slutändan tycker jag att det är värt det. För det skapar ju värsta stämningen och det blir snyggt! Dessutom är jag lite små intresserad av arkitektur så jag gillar att försöka hitta på coola och spännaden miljöer. Fast just nu hatar jag tunnel-taket i rutan lite grann.. det var sååå jobbigt och tidskrävande att rita!! GRRR! fast om några dagar har jag typ glömt bort det och då kommer jag att titta på rutan och tycka att det blev bra! (och inte minnas alls hur jag svor och gormade medan jag ritade det)

//Carromic

8 kommentarer:

 1. När kommer albumet ut? Och kommer de tidigare avsnitten från KP vara med i albumet?

  SvaraRadera
 2. Albumet kommer ut nu i höst. Och det är ett helt nytt jättelångt äventyr i det! så inget av det som man kunnat läsa tidigare är med! Allt är totalt nytt!

  SvaraRadera
 3. Trevligt. Tack för att du besvarade mina frågor! ^^

  SvaraRadera
 4. läser ni om man har kommenterat ett "gammalt" inlägg?

  SvaraRadera
 5. Nej, inte om det är äldre än typ 1 vecka gammalt. vi hinner inte kolla allt eftersom vi bara är två pers som sköter allt som ska göras...

  SvaraRadera
 6. Hah,tänkte också fråga när albumet kommer ut ;)
  Men kommer det ut i tidningen eller i typ en bokhandel?

  SvaraRadera
 7. Albumet kommer ut i bokhandeln.

  SvaraRadera