tisdag 5 april 2011

mmmm

Igår bakade jag kladdkaka i micron. det blev jättegott och det blev en massa kladdkaka över! så idag sitter jag å ritar Bleckmossen och käkar kladdkaka! Kan det bli bättre???

Har ni förresten sett att man kan rösta om vad ni helst skulle vilja ha bland extra-materialet som kommer att komma med i albumet? Rösta så vet vi vad ni helst vill ha! Eller varför inte lämna ett önskemål här bland kommentarerna?

//Carromic

8 kommentarer:

 1. Klaaaddkaka... OwO

  SvaraRadera
 2. Kan det hända att det blir flera olika extramaterial? Typ något bleckmossen test, lite fakta om huvudpersonerna och några teckningstips.

  SvaraRadera
 3. skulle bli jätteglad om det var med en poster eller liknande med alla karaktärer.( iaf dom viktiga, kanske inte Siris pappa och så ^^)

  SvaraRadera
 4. Håller med Anonym #2 C: Eheh, fast helst skulle iaf jag nog vilja ha typ, ALLT! xD Om ni nu har möjlighet för det... >w>''

  SvaraRadera
 5. Det kommer bli flera olika material, så släng ut ALLA idéer ni har! Då finns ju chansen att det kommer med i albumet!

  SvaraRadera
 6. Så mycket jag vill ha... Men affisch vore awesome. OwO

  SvaraRadera
 7. minns ni den där bilden på Håkan som ni la upp här på sidan som man kunde ladda ner och rita egna kläder på? jo jag tänkte att in kan göra en lite min tävling av det. och priset blir att man får sin teckning som extra material i albumet. vad sägs om det?!

  SvaraRadera
 8. affischer och klistermärken med alla personer(skulle jag vilja ha, men....)

  SvaraRadera