tisdag 19 april 2011

Sol och vår!

Äntligen en massa sol, varmt väder och inget rusk! Å snart är det ju påsk oxå! Wohoo!

Jag postar en bild ifrån albumet på Håkan som rodnar, bara för att jag vet att det sitter ett helt gäng Håkan-fans där ute som läser den här bloggen. Den här bilden är åt er! Varför rodnar han då? Vänta och läs albumet så får ni se... hehe, jag är ond som bara retas med er så här, eller hur? Moahahaha!

En sak som är dåligt med att det är vår, förresten, är att det är ju så himla soligt! Och då behöver man ju solglasögon! ... Carromic har just tappat bort sina. Jag har haft dom i typ 5 år nu, jag har tappat dom i marken, repat dom, suttit på dem ett antal gånger (och dom har blivit sneda och jag har rätat ut dom igen) men dom har hållt. Och nu är dom borta....

Snyft.

Jag gillade verkligen dom. Men jag antar att jag måste köpa nya. suck.


En annan nyhet oxå: Som ni kanske vet så kan ni träffa mig på Seriemässan SPX som går avstapeln helgen 7-8 maj i Kulturhuset i Stockholm.  Jag kommer att sitta vid Bord nr 46. Det kommer antagligen finnas en karta på plats i kulturhuset. Men i förhand kan jag säga att Bord 46 ligger i första rummet BAKOM den stora spiraltrappan. (Sprialtrappan är inglasad och ser inte riktigt ut som en trapp, men gån bara längst bort i första rummet och titta bort åt vänster så lär ni se mig. Jag lovar att posta ett foto på mig här på bloggen dagarna innan med exakt de kläder jag kommer ha på mig så ska ni nog kunna hitta mig! )


//Carromic


Vänta lite...  Skrev jag just om mig själv i tredjeperson? "Carromic har just tappat bort sina."... Det gjorde jag!! Shit! Jag håller på att förvandlas till Håkan!

8 kommentarer:

 1. lol, undrar varför Håkan rodnar~ >U<

  SvaraRadera
 2. KYAAAAA~!! X'D <333 *Springa runt i rummet och rodnar själv* SÅ OTROLIGT, IRRITERANDE SÖT HAN E!! >X'DD <3 *Love *w* <3* KAWAII~!! ^w^ <3
  Anyways~
  Aww D: Keis solglasögon gick sönder förra sommarn, har ett par nya nu, men det var så... så... Muh TTwTT' T.T'
  Bra! Då hittar man säkert! :D
  Btw~ Du sat att du ville ha fan-art?? Hoppas du inte misstycker om att få en hel mapp, mwehehehee~... >w< <3

  SvaraRadera
 3. Majsan(bleckmossn/Carromic fan nr1)20 april 2011 11:58

  Kan du inte åka till Göteborg nån gång plz!

  SvaraRadera
 4. När Bleckmossen-albumet kommer ut i Höst, i butik så kommer vi med största sannolikhet komma till Göteborg och signera!

  //Carromic

  SvaraRadera
 5. .. håååkaaan <3

  btw; ni borde åka till Gävle oxå :''D

  SvaraRadera
 6. Aahahaah~ Uke Håkan~!! x'D <33

  SvaraRadera
 7. JJAAA! Göteborg! 8D

  Men om du köper nya så kommer säkert dom gamla fram igen, så brukar det alltid vara med mina saker! Det kanske är någon sällskaps grej? ;)

  SvaraRadera
 8. Om ni kommer till Göteborg borde ni komma till Lund också. .___. För att... Vi är typ AWESOME! D8 *har storstadsvansinne som alla andra lundabor* Eller i alla fall Malmö... ._.

  Håkan är så sööööt >w< ~Kyaa!

  SvaraRadera