lördag 30 april 2011

suck... jobba... fast det är helg!

Japp, jag är i Studion med Abby, fast det är helg. Fick ett snabb-jobb som måste vara klart på tisdag morgon senst klockan 9.00, annars så....

Så nu är jag alltså fast här med det jobbet. Suck. Det som är så fiiiint ute! (jag är superglass-sugen just nu! Jag älskar all sorts pinn-glass. Har aldrig varit särskilt förtjust i strut-glass.) Men nåja, jag måste i alla fall ut ett litet tag och köpa papper och färg till min skrivare.Nästa helg är det SPX-mässan i Stockholm. Hoppas på att se många av er där! Om inte så ska jag försöka att blogga så ofta jag kan under den helgen så att ni andra som tyvärr inte kan komma också ska få se var för tokigheter som kan hända på en seriemässa!


//Carromic

PS Håkans favvo-glass är Piggelin. Han bloggade om det en gång, minns jag nu. Mmmm, Piggelin. Fast min favorit är nog 88:an.


Ja. det är stökigt i min Studio. Nej, jag bryr mig inte om det :)


och jag har två olika strumpor på mig. En liten, vit, kort utan skaft som det står Addidas på (och som säkert är nån piratkopia, för jag fick den i Turkiet när jag köpte ett par flip-flops för 40 spänn) och en snor-gul som snart har ett hål på hälen.  Jag har nästan alltid två olika strumpor på mig. Våga Vägra Två Lika Strumpor. Vem har egentligen bestämt att man "måste" ha likadana??

3 kommentarer:

 1. jag blev också sugen på glass mmm Xp

  SvaraRadera
 2. Jag undrar en ska. Är Emil, Amir, Siri och Amanda 12 år? Det var någon tjej i Tyck till om kp som påpekade att de såg ut som om de var 16 fast de är 12 år. Men de var väl 12 när serien startade eller?

  SvaraRadera
 3. @ Linnea:

  De har ingen ålder som är officiell. Så de kanske är 16? De kanske är 12 år? De kan vara 14... ingen vet...

  SvaraRadera