fredag 1 april 2011

Titeln är...

Och så har vi bestämt vad äventyret i albumet ska heta.... spännande eller hur? Det tog sin lilla tid att bestämma... men när oskar mailade mig med sitt förslag så kände jag genast att det var rätt namn!

albumet kommer heta:  Bleckmossen - Sjöhästens Hemlighet.

just nu sitter jag och fixar en massa med färgerna som ska vara på serien. Det är nämligen inte jag som ska måla dom, utan en färgläggare som heter Alf. För att han ska veta hur han ska färga allt så måste jag skicka lite färgprover till honom och måla några bilder så att han kan se vilken teknik jag vill att han ska måla med. så ska han test måla några sidor och skicka tillbaka till mig så att jag kan se att han är på rätt väg. Ska bli jättespännande att se hur han färgar!


Till vänster ser ni en bild av Siri, ifrån albumet, som jag har färglagt åt Alf. Visst ser det snyggt ut? Nu är jag jätteoptimistisk på hur albumet kommer bli. Har alltid trott att det kommer bli jättebra, men nu när jag börjar se sidorna i färg... det ser ju super coolt ut! (jag vet att man inte bör säga så om sina egna grejer, det är ju som att skryta. Men... det blev ju riktigt fint! Å det bör man ju få säga!) (oroa er inte, jag är min egen bästa kritiker. Om en vecka kommer jag antagligen tycka att det är jättefult. även om det inte är det. Jag får alltid en liten sväng av "åååh-neeej-jag-hatar-det-här" efter en vecka då jag gjort nåt.)

//Carromic, som knaprar mexikanska sourcream chips från Estrella. Dom är sååå goda! Mums!

Det här är en av fördelarna med att vara vuxen! Man kan äta chips och godis och dricka läsk precis när man vill utan att nån jobbig förälder kommer å säger åt en att man bara förstör sin aptit, bara för att det är nära maten!

8 kommentarer:

 1. Det låter som om det kommer handla om en sjöhäst, hmm...

  SvaraRadera
 2. Hihi, rolig titel :P Själv tkr jag bara att det kunde få heta "Bleckmossen", men jaja ^^ Bilden på Siri e riktigt cool ! :D <3

  //Kei-kun

  SvaraRadera
 3. April april? xd

  SvaraRadera
 4. @Kei-kun: Serien heter bara "Bleckmossen", men förhoppningsvis får vi göra fler album, så det här första album-äventyret heter Sjöhästens Hemlighet. Ungefär som att serien som går i KP heter "Bleckmossen Boyz" men de olika äventyren heter olika saker, exempelvis "Kyos hämnd" som går just nu...

  @ Trolololol: Nej, inget av det här är ett april-skämt. Jag hade faktikst glömt att det var 1 april idag, haha.

  SvaraRadera
 5. Hur många sidor kommer boken ha?

  SvaraRadera
 6. @ bi: Äventyret är 130 sidor, men sen kommer det en massa extra material och annat najs... så runt 150-160 sidor ungefär.

  SvaraRadera
 7. Sjöhästar OwO

  SvaraRadera
 8. Oooh, sjöhästar... ovo''''
  Längtar tills albumet kommer ut :3

  Btw, snygg bild :D Siri är så cooooool 8)

  SvaraRadera