onsdag 13 april 2011

Träffa Carromic!

Den helgen 7-8 Maj är det seriemässan SPX - i Stockholm på Kulturhuset! Och det rä klart att jag kommer vara där! Dessutom kommer jag ha med mig massa vykort och mini-posters till försäljning (som den där bilden ovanför. det är en av mini-posterna som jag har med mig. En mini-poster är i storlek av ett A4-papper)

Så om ni är i vår glada huvudstad den helgen så får ni gärna titta förbi om ni vill! Kanske försöka få mig att försäga mig om nån hemlis om albumet? Ta paparazzi-bilder av mig och sen utpressa mig? (vad jag nu skulle kunna tänkas göra på seriemässan som jag kan bli utpressad för?)

Eller ge mig fanart? Jag älskar att få fanart!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (kolla vad många utropstecken! Förstår  ni hur mycket jag älskar det!!!!!!!!) (nästan lika mycket som jag älskar att skriva paranteser!!!!!!!)

//Carromic!!!!!!!!!!!!!

ps. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (!!) (!)

15 kommentarer:

 1. Roligt!!!!
  Jag skulle vilja komma då!!!!!
  =)

  SvaraRadera
 2. för en gång skull ångrar man att man bor i göteborg! hade vart sjukt skoj att åka dit! och träffa dig och köpa posters och ge massa fanart och träffa dig.

  och träffa dig såklart!! 8D

  SvaraRadera
 3. vad kul det hade varit att träffa dig!! jag älskar verkligen allt du ritar! men jag kan inte komma jag bor långt från Stockholm och har annat för mig den helgen. men om jag kunnat komma skulle jag såklart gett dig en fanart och köpt posters ;)

  SvaraRadera
 4. Perkele att man ska bo så fel då!
  Ni får ta och göra turné när boken kommer ut istället ^^

  (så fan-art är bra? Gör inget att jag lånat lite då? http://ametyr.deviantart.com/gallery/#/d3d0nnq )

  SvaraRadera
 5. OMN!! \*()*/ Jag ska ta mig dit till varje pris!! :D <33

  SvaraRadera
 6. Mjä TwT kan inte ska till IchiCon då :D iochförsej är det oxå väldigt najs x')

  SvaraRadera
 7. WOHO! ska nog komma! :D men hur mycket kostar inträde och dina bilder??

  SvaraRadera
 8. Yes! ^_^/ Kei-kuns is coming!! ^D^ Hmm, var nånstans på messan ska du vara, så att man inte går omkring i typ tre timmar å ba: "Hallå~? :o" xD *Hahah, har hänt lilla Kei förut så...^^'*

  SvaraRadera
 9. Bu-huu, jag slipper inte till Stockholm då! :(

  SvaraRadera
 10. Carromic vet inte ens själv vart på mässan hon kommer att sitta. Det bestämms dagen innan, så jag kan inte säga än... Men inträdet är GRATIS, så inga problem där. grejerna pris är inte satt än. men runt 15 spänn upp till 60 spänn(och det är de hästigaste grejerna) är vanliga priset. Mini-poster kostar 25 spänn. så inget som man behöver spara i flera månader för att köpa :)

  SvaraRadera
 11. Majsan(bleckmossen/Carromic fan nr1)18 april 2011 19:34

  Himlans assw! Jag bor för F#n i Partille!(liiten stad utanför Göteborg) Jag äälskar allt du ritar Carromic!
  (!!!!!!!!)(!!!!!)(!)

  SvaraRadera
 12. Men blä!! Har ju redan åkt från stockholm då. UppCon ftw!! ¤w¤

  SvaraRadera
 13. Damn. .-. Ska till stockholm 5-6 maj.
  BAD LUCK WITH THE POWER OF THOUSAND BURNING SUN D8 (har sett alldeles för mycket Doctor Who...) (Och jag gillat också paranteser 8D)

  Men du får ha det kul på seriemässan. .w.
  Borde rita bleckmossen fanart någon gång...

  SvaraRadera
 14. Har verkligen tur att jag ska till Stockholm just den helgen (+ att det är min födelsedag på söndag!!), ska verkligen försöka ta mig dit till mässan! :D

  SvaraRadera