måndag 18 april 2011

vår trio...

Det finns en massa saker som är roliga med det nya albumet som kommer i höst. en sak som ajg tycker är najs, är att man äntligen ser längdskillnaderna på figurerna. Ibland i Kp, kommer inte det fram riktigt ordentligt.

Till exempel är Siri jättekort. Amanda är ju lika lång som Amir, men Siri är en liten tjej. Fast med en stor personlighet förståss, och ajg tror hon skulle kunna kicka en hel del ass om nån försökte ge sig på henne.

Det är rätt kul när hon ibland hänger med Håkan, eftersom Håkan är ju den längsta i gänget. Då ser Siri jätte-jätte-jätte kort ut! Tycker jag ser lite gulligt ut... När jag var yngre ville jag jämnt vara kort. Det verkade liksom mycket bättre att vara kort av nån anledning. Alla mina korta kompisar sa att jag skulle vara glad över att jag var lång, dom tyckte att det verkade så himla mycket bättre att vara lång! Kanske är det så att man oftast vill ha något man inte kan få, och glömmer bort alla fördelar som finns med det man faktiskt redan har? det finns ju faktiskt en massa fördelar med att vara lång, men oxå en massa nackdelar! Precis som när man är kort.! Typ:


Lång-fördel:  Man når en massa saker!
Kort-nackdel: Man måste ha en stol eller pall för att nå vissa saker!

Kort-fördel: man behöver inte böja sig för att gå under vissa saker!
Lång-nackdel: Man måste böja sig under en massa saker!

Lång-fördel: Man ser över typ hyllorna i en matbutik, och kan hitta sin familj som naturligtvis vandrat bort! (seriöst! varför gör familjer det här jämnt!?)
Kort-fördel: Man når inte upp över hyllor i matbutiken så man kan gömma sig för jobbig familj som bara hänger efter en... hihihi....


Lång-nackdel: Alla kläder är jämt förkorta i ärmar och ben, för att man är för lång för dem!
Kort-nackdel: Alla kläder är alltid för långa i ärmar och ben, så man måste sy upp dem!Fast idag är jag rätt nöjd ändå. Det spelar ju ingen roll hur lång eller kort jag är, det gör mig inte till en bättre tecknare.


//Carromic

1 kommentar:

  1. Så sant, så sant :3 Mwihihii~ Kei e 179 cm tror jag.. ewe Ska bli längre än syrran min! >:D (184 cm)
    Anyways~
    Jag tkr nästan Emil ser lite... Naken ut utan ngn halsduk eller sjal..! x'D Dock ser han faktiskt lite vuxnare ut :] <3 Just på den här bilden så ser han faktiskt ganska musklig ut... Var det meningen det, elr?? ;3 <33 Anyway, så e Emil fortfarande så in i helskotta SÖÖÖT~!! ÓwÒ <33

    SvaraRadera