torsdag 12 maj 2011

Carromic är snygg i skägg.


Jag ser ut som en musketör...
asså... alldeles nyss upptäckte jag att min webbkamera kan sätta på ett fejk-skägg på personen som kameran fotar! Gissa om jag just har tagit massa knäppa bilder på mig med ett skägg! haha! fast jag ser rätt bra ut i skägg,  jag kanske skulle ha haft ett om jag varit född som kille? (fast inga killar i min släkt får särskilt bra skägg, så antagligen inte...)

Idag har vi skickat iväg ännu flera sidor till färgläggaren! Det känns jätteskönt, för allt går precis som det ska!

//Carromic

3 kommentarer:

 1. apropå ingenting frågade inte ni efter om vi hade några idéer om vad som skulle kunna finnas här på sidan som flik?
  kan det inte finnas en sådan flik för fanart?

  SvaraRadera
 2. Hahahahhaha, bilden i mitten är ju helt fantastisk!!!!!!!! :DDDDDDDD <3 XD

  SvaraRadera
 3. trodde jag var den enda som hade sånt på webbkameran

  SvaraRadera