lördag 21 maj 2011

chillar...

Hur jag kan få nåt gjort när den här lilla sötnosen är med mig i studion... (jag menar förståss min hund Abby. Inte fötterna.) (fötterna tillhör Mister Kim. Och mycket kan man kalla honom men inte "den lilla Sötnosen")

//Carromic


Ps. som en rolig fotnot om Mr Kim: Han har åkt över till Kinamed sitt jobb och jobbat där. Och trots sitt Asiatiska namn så tyckte Bejing-kineserna att det var ett mycket konstigt namn (ja, jag vet att "kim" är ett koreanskt namn) så dom döpte om honom till Jin. För det låter visst ungefär likadan.

5 kommentarer:

 1. Vad söt Abbey är!
  Undrar varför dom döpte honom till Jin?
  Men lite likt är det ju. Längtar till Kp, det kommer väll på Tisdagen? har jag rätt?

  SvaraRadera
 2. Den bör väll komma på tisdag (imorrn, yay~! :D), så stod det i senaste KP, iaf... Fast det är väll postgubben som avgör det... Heh... :P

  SvaraRadera
 3. Ja, men hoppas det blir på tisdag, vill inte vänta längre, och appropå vänta. det är TVÅ VECKOR kvar tills sommarlovet! och dom två dagarna innan ska min klass och jag då också på klassresa, och nästa dag efter att vi kommit hem så är det Avslutning!

  SvaraRadera
 4. Lite sent men, för er som inte vet så är Jin det kinesiska namnet för Kim :p

  SvaraRadera