tisdag 3 maj 2011

En spännande sommar väntar!

Men just nu regnar det igen. Mer te behövs! Det tycker även Håkan, som relaxar i samuraj-stil med en kopp grönt, japanskt te. Jag drack nåt liknande när jag var på invigning på en utställning på Östasiatiska museet i Stockholm. Det smakade som en blandning av hästbajs och hö. Eller tja, som hästbajs och hö LUKTAR. Jag har ju inte direkt mumsat på hästbajs... hö däremot har jag smakat på.

Om det inte gick fram så tyckte jag alltså att det inte alls smakade gott. Nån sa att det var jättenyttigt. Men det struntar jag i! När det smakar som hästbajs luktar så vill jag inte dricka det!

En spännande sommar väntar er förresten! Idag har Oskar skickat en massa idéer till mig (och lite manus) om saker som ska hända i sommarens äventyr i KP. ... Oj,oj, säger jag bara! Massor av kärlek och olika relation, och invecklingar!  Det kommer bli kul!

och...


Ni...

kommer...


få veta....


OM ALEX ÄR EN TJEJ ELLER KILLE!!!


Javisst! Det är sant! Nu äntligen kommer det att avslöjas! Allt tjatande, gråtande, skrikande, bönande och hotande från er har gett resultat! (okej, ingen har hotat oss.) (eller gråtit. Fast nån kan ju ha suttit å gråtit medan de skrev mailet utan att ha berättat det för oss. Så jag håller det öppet; det kan ha förekommit gråt!)


//Carromic

13 kommentarer:

 1. Somewhere over the rainbow...3 maj 2011 15:28

  YEEEEEEY! Haha, äntligen xD Längtar...

  Haha, nice bild av Håkan ^^ <3

  SvaraRadera
 2. ninjakakan:33 maj 2011 16:07

  omg! Ren lycka!:'D
  älskar bilden:3

  SvaraRadera
 3. OMG O_O
  Jag kommer få veta om alex är en tjej eller kille!
  Äntligen :D

  SvaraRadera
 4. Snälla låt henom vara inter/nongender. Ni har chansen att göra ett lärorikt porträtterande av en transkaraktär, slopa inte det i en massa fanservice.

  SvaraRadera
 5. Hermafrodit, SÅ DET SÅ!! >w<

  Looove håkan i samuraj dräkt...OwO <3 *dreggel~*

  SvaraRadera
 6. OMGOMGOMGOMG JAAAAA 8'''DD *SUPER-EXCITED-AND-FALLS-OF-CHAIR*.. derp D:

  SvaraRadera
 7. yay! Håkan i chibi OCH samurai dräkt!!! LOVE IT!!
  //Lizz

  SvaraRadera
 8. ahh!! äntligen nu får vi veta om Alex är en tjej elr kille

  SvaraRadera
 9. JAAAAAA :DDDD föresten så älskar jag bilden :D

  SvaraRadera
 10. Kei-kun: Gå och lägg dig. Det heter intersexuell. Och förresten så avgörs inte könsidentitet av vad man har mellan benen.

  SvaraRadera
 11. Första anonym: Att de ger Alex ett kön/en könsidentitet behöver ju inte innebära att hen inte kan vara en lärorik transkaraktär. Hen skulle t.ex. fortfarande kunna vara transexuell?

  SvaraRadera
 12. Men hen har väldigt tydligt uttryckt att hen varken identifierar som kille eller tjej? Om hen hade varit transsexuell så skulle hen antagligen inte bete sig på det sättet.

  SvaraRadera
 13. Alex måste bara vara tjej!

  SvaraRadera