onsdag 4 maj 2011

Jag måste bara säga..

Okej, wow. det här är tredje inlägget jag gör idag! Men jag bara måste...

Jag upptäckte just att man kan kolla hur många människor som surfar in på bloggen ifrån olika länder. Kul va?
Och naturligtvis är det flest svenskar här i Sverige som besöker Bleckmossen-bloggen. Lite konstigt vore det annars, eller hur? Och eftersom bloggsiten som vi använder oss av är en från USA så är det väl inte så konstigt att en del amerikaner hamnar här. (antagligen av misstag, eller sitter det nån liten utlandssvensk i Usa och tittar på oss?)

Men jag såg nyss att vi får en hel del besök ifrån... Indien!
Coolt! Vem eller kanske rent av vilka är det som är i Indien av er?

Jag hade liksom mest förväntat mig lite besökare från typ Danmark, Norge och Finland... men det fler som surfar in ifrån Indien....


//Carromic

1 kommentar:

  1. Carromic, är du team-Håkan eller team-Siri?

    SvaraRadera