fredag 6 maj 2011

Nu åker jag på mässa!

Nuuuu åker jag på seriemässa till S-holm! Få se om jag ser några av er där!
ska försöka blogga så ofta jag kan under helgen så ni andra som inte kan vara med får se hur det är! Nästa blogg inlägg ifrån mig blir tidigast ikväll. ajg ska ju åka tåg en massa, och sen gå en massa med min supertunga väska... suck... jobbigt! Men det är det värt!

hoppsan, nu måste jag springa! Vi hörs senare!

//Carromic!

4 kommentarer:

 1. guud va kul jag kan inte jag bor i göteborg :( men ha det göt ☻

  SvaraRadera
 2. Se till å hålla kvar MINST tre ex av varje bild kvar tills på söndag, annars blir Kei-kun lessen ! xD <3 MOAHAHAHAA~!

  SvaraRadera
 3. Carromic hoppas det blir kul, men jag kan inte komma =(, men en fråga vart köper man en sådan ritplatta som du har? jag vill jätte gärna ha en sån, för mina bilder skulle bli 100 ggr bättre då och levande, som dina bilder är!, dom är helt sanslöst vackra Carromic!!
  Och Emil är väldigt lik mig också, jag är blyg, tystlåten och älskar att teckna!! och han är söt också=)men det kanske inte jag är då då men iallafall och jag är inte rysk prinsessa, men jag har lite ryskt blod i mig hehe =) lite roligt.
  PS: Carromic dina bilder är sååå vackra/coola och så bra!!

  SvaraRadera
 4. du är så fiiin :3
  jag älskar din stil :D

  SvaraRadera