måndag 2 maj 2011

Regn...

Soligt hela förra veckan å så bara en massa regn idag. Gick upp supertidigt och har jobbat typ hela dagen non-stop. Så nu är jag alldelse slut och tom i huvudet. Ska unna mig att bara mysa ikväll och relaxa, titta på nån fil och käka ostbågar! Kanske ska jag brygga lite te? Te och regn hör liksom ihop... Fast... Te och Ostbågar låter ju inte direkt som nån höjdarkombination...

Har precis gjort klart sida 60 till albumet! Det går framåt minsann! Det är faktiskt jättemysig att sitta i studio och teckna och lyssna till regnets om smattrar mot fönstret! Dessutom är det typ en park precis utanför fönstret så jag ser bara en massa fint, grön gräs och buskar och träd. MYSSS!

Mindre mysigt är att jag måste gå ut med Abby i regnet. Dessutom är det kallt.

//Carromic

1 kommentar:

  1. MYYYS.owo

    Men, här är det varmt och soligt och blöh. ._. Jag vill att det ska regna. Regn är fint. <3

    SvaraRadera