lördag 7 maj 2011

Seriemässan Lördag 21.35

Det var dåligt med internet uppkoppling på mässan, så jag kunde tyvärr inte ladda upp nåt under dagen. Och dessutom kom en del av er dit och pratade med mig (kul!!) så jag hann knappt sätta mig ner förens jag blev tvungen att upp å prata med folk! Det är en massa roliga och häftiga serietecknare här. Så många att jag knappt vet vart jag ska gå först!

På bilden ser ni en del av det bord som jag satt vid under dagen!

//Carromic

3 kommentarer:

 1. Majsan(bleckmossen/Carromic fan #1)8 maj 2011 11:45

  åhh... jag skulle SÅ gärna vilja vara där! Snälla Carromic kom till Göteborg någon gång snart!

  SvaraRadera
 2. Men varför är håkan, amanda och ivan med i albumet dom hade väl inte så mycket att göra med bleckmossen gänget förut?

  SvaraRadera
 3. Ååh, jag skulle sååååå gärna varit där!!!!!
  Jag skulle vilja sååå mycket vara på seriemässan!!! jag älskar att teckna!!!

  SvaraRadera