söndag 8 maj 2011

Seriemässan Söndag 19.22

Nu har jag precis kommit hem från mässan. Den var jättekul! Och ännu fler av er dök upp under söndagen, några av er gav mig till och med jättefin fanart! Wohoo!! en av dem var en relationskarta om hur folk känner för varandra i bleckmossen... och på hur just hur det här fansen önskar att det var egentligen! Jag ska skanna in den så ni andra får se oxå!

Jag hittade massa annt skoj i Stockholm oxå. Bland annat var jag tvungen att korsa en bro för att komma till mässasn, och på bron hittade jag den här rätt skojiga texten. (se text på bilden) Jag undrar vem "Han" är?
Naturligtvis köpte jag massor av serier och bilder och sånt på mässan! Men Gulligast var nog ändå att Star Cow ritat två djur Chibisar utav mig och henne och fäst på vårt bord. Hon hade gjort sin till en kossa (naturligtvis) och min till en grön-gul lemur. (jag älskar lemurer och färgerna grönr och gult!) (jag älskar särskilt kung Julien ur filmen madagaskar, han är UNDERBAR!) (Om min hund varit en kille så hade hon hetat Kung Julien)


Nu är jag typ jättetrött (har åkt i en supervarm och kvav tågvagn hem till Linköping) och svettig, så nu ska jag bara relaxa och dricka massa kallt isvatten och sen... imorgon, är det dags att fortsätta med Bleckmossen-albumet!

//Carromic

4 kommentarer:

 1. Tack själv!! :D It was awesome, indeed ^^ Heh, vad roligt att du tyckte om relationskartan! :D (Ja, det var Kei-kun (heh jag x'}) som var hon som gav dig den (blått linne m. dödskalle, vit sjal, svarta shorts/strumpbyxor å tofsar...). Om du/ni inte tror mig, så tänkte jag ändå lägga upp den på min egna lilla blogg snarast... ^^' *heh, egoegoego~~ #rwr'*)
  Era bilder var jättefina~! :D *Nngh! Ångrar nästan lite att jag inte köpte skrivblocket... Nåväl... TT__TT'*
  Ser verkligen fram emot nästa seriemässa, hoppas du är på den oxå!!:)<3
  Kram! <3

  //Kei-kun <3

  SvaraRadera
 2. Roligt namn, Kung Julien =)

  SvaraRadera
 3. King Julien e awesome...~ *w* <3

  SvaraRadera
 4. Ska nån på NärCon i linköping??
  jag ska...

  SvaraRadera