onsdag 11 maj 2011

Supersvettig!

aahh, det är typ supervarmt i min studio, och min skärm(som jag lutar mig mot när jag tecknar, den fungerar som ett ljusbord) är jättevarm den oxå! så det är super-mega-jätte-enormt-varmt här just nu! Jag dricker så himla mycket isvatten att jag tagit in en hel kanna och ställt bredvid mig... snart kommer jag väl att springa som en tok på toa, bara för att jag drukigt så mycket!

Lite uppdateringar på albumet:

 • Jag har planerat klart med färgläggare och det verkar bli jättefint. jag har inte sett så jättemycket än men det jag sett är fiiiint!
 • Jag har gjort klart ÖVER HALVA ALBUMET NU! Wohooooo! Nu är det det roligaste biten kvar... med upplösningen! hehehe, det är i och för sig med en biljakt-scen som kommer bli krånglig att rita. men rolig. Och superspännande! Biljakt! Wohooo!! (ja, jag gillar action-scener!)

Nu ska jag gå tillbaka och jobba lite mer och drömma om isglass! mmm piggelin. (ja, jag vet att jag skrev om piggelin tidigare i bloggen. Men den är ju såååå gooooooood. mmmm piggelin!!)

//Carromic

4 kommentarer:

 1. Hej Carromic
  Hos mig var det också jätte varmt, ,men nu har det blivit svalare, men hoppas du får din piggelin =D

  SvaraRadera
 2. piggelin XD mmmm. men kommer boken vara tjock?! jag älskar tjocka böcker. det är väl inte bara hundra sider elr?! är det femti sidor?!

  SvaraRadera
 3. ALice: Jag tror att den skulle vara 130 sidor, eller har jag tagit det om bakfoten?? ';P
  Anyways~
  Heh, Kei sprang runt i svart hela dagen igår, i förrgår sprang hon runt i sån Peddo Bear dräkt (i flistyg...') Heh..^^' Det blir nog en varm sommar, iaf.. :P
  Just! En fråga om färgläggningen:
  Kommer det bara vara fyra specifika toner av tex. rött blått grönt å gult, eller kmr det ungefär se ut som i KP?
  *Heh, antar att jag missuppfattat det där med 4-färg, men det skadar väll inte å fråga?? ^^'*

  SvaraRadera
 4. Du skrev väl på DA att du skulle lägga upp videor på när du tecknar? Vad hände med det???

  SvaraRadera