torsdag 30 juni 2011

Asal igen!

Asså, Amirs lillasyrra Asal är sjukt gullig och rolig! Här är en liten sneak-peak från albumet där hon har spanat in sig på Emils kexchoklad. Läs senare i höst vad hon försöker med för att få den...

Själv ville jag alltid ha typ en lillasyrra eller lillebror när jag var liten... men jag är yngst i min familj. Jättemånga av mina närmaste kompisar var antingen ensam-barn eller äldst, eller åtminstone i mitten... Jag var sjukt avundsjuk på dem. Fast det kan ju förstås vara jobbigt med ett litet snokande lillasyskon som lägger sig i oxå... (antar jag, då jag egentligen inte vet. hehe - det ÄR ju JAG som ÄR det snokande lillasyskonet!)
Jag brukade låtsas att min gröna spargris var min lillebror, och en gång när jag och mamma var på banken och tömde den så berättade jag glatt för en tant att jag stoppade alla mina pengar i Lillebror. Hon tittade lite konstigt på mig...

//Carromic

2 kommentarer:

  1. Hon och Amir är nog roligast i hela Serien ^^ Ja tror att Emil vill muta Asal med kexchockladen

    SvaraRadera
  2. Det var då en konstig banktant, det... >__>

    SvaraRadera