torsdag 2 juni 2011

Idag slog det mig att hela mitt liv har folk kritiserat mig för vad jag väljer att äta  - För litet, för mycket, fel sorts dricka, för mycket skräpmat, för lite vitlök, för mycket kakor, för lite fett (hallå skräpmaten då??), fel sorts bröd,          förmycket fisk, för lite kött, för lite grönsaker, grönsaker ifrån fel land, för konstiga kombinationer av mat, för konstiga tider att äta på, för dyr mat, för billig mat... ni fattar....

Man skulle kunna tycka att jag borde blivit knäpp av detta. Istället har jag börjat skrocka.
Så fort nån kriticerar mig för nåt jag väljer att äta/dricka så brukar jag bara flina, skrocka och skaka på huvudet. och fortsätta att äta det!

Idag har Oskar och jag börjat att seriöst arbeta med extra-materialet till albumet. Det kommer bli jättemycket najs grejer. Och en del av dem är såna saker som NI har sagt här i bloggen! Japp, vi lyssnar på er där ute!

//Carromic

7 kommentarer:

 1. "Konstiga kombinationer av mat"...? Typ som Emil då? Vad är det för knäppt du äter egentligen?

  SvaraRadera
 2. SNÄLLA Carromic+Oscar, skulle inte ni kunna fixa så att Emil erkänner att han är förälskad i Siri och att Siri erkänner att hon är förälskad i Emil? SNÄLLA?

  SvaraRadera
 3. SNÄLLA Carromic+Oscar, skulle inte ni kunna fixa så att Alex är intergender och/eller intersex? SNÄLLA?

  SvaraRadera
 4. Carromic & oskar, vem som nu kan svara på det, är någon av figurerna i bleckmossen allergiska för något? Typ nötter mm.(Den enda allergin man känner till är ju Håkans pälsdjurs allergi)Skulle va kul att veta. :3 :)

  SvaraRadera
 5. Håller med Anonym med allergierna. Jag är väldigt allergisk=not fun=(

  SvaraRadera
 6. jag tycker det var väldigt många anonyma människor här :P

  SvaraRadera
 7. Jag känner igen mig i det där med när folk klagar på vad man äter. Jag äter nästan jämt och smakar på allt som kommer i min väg, och såklart så är ju alltid det just JAG äter fel. Otroligt störande.

  SvaraRadera