torsdag 9 juni 2011

Kommer de nånsin att bli ihop...?

Ivan och Helen, Emils mamma.... visst är de söta ihop? Och Emils mamma är ju sååå tydligt förtjust i Ivan, och Ivan är ju såååå tydligt förtjust i Helen. Men, men... Ivan verkar ju tycka att han är en fara för folk runt omkring honom så han håller sig borta från allt och alla. Särskilt Helen. Så sorgligt! Kommer de någonsin att få varandra? Bara framtiden kan visa på det...

I albumet får vi reda på lite mer om deras relation i det förflutna... och vissa saker som  ni kommer häpna över! (riktigt spännande faktiskt!) Dessutom kommer ni få se Ivans MAD and BAD och totalt CRAZY sätt att köra bil!


//Carromic

ps. Jag passar på att teckna som en galning idag, för det är lite molnigt och inte så rysligt varmt. När det är varmt blir man ju totalt tom i hjärnan och jobbar typ i slow-motion. Då vill man hellre bada och äta glass, och bara njuta av livet!

9 kommentarer:

 1. Ah, jag älskar verkligen Helens frisyr~ <3

  SvaraRadera
 2. Ivan och Helen är så söta tillsammans ^^

  SvaraRadera
 3. Carromic, jag bara ÄLSKAR dig om du kan göra en in-officiel teckning av Siri & Håkan som ett par typ? Har en stark känsla av att de aldrig kommer att bli ihop i serien så... Pleeeeaase????

  SvaraRadera
 4. Shit, jag hoppas verkligen dom kommer bli ihop! Det ser ju sjukt romantiskt ut. Och det är ju jag som bestämmer så... Å andra sidan är det ju väldigt romantiskt med olycklig kärlek också...

  SvaraRadera
 5. Gillar att du beskriver ett konstigt sätt att köra bil med ord som refererar till mental sjukdom. Keep up dat oppression.

  SvaraRadera
 6. I bland får ja en känsla att Ivan är pappa till Emil Men Ivan pratade om att han hittade Helen när hon redan hade fått Emil så ja är osäker :S Och kan Emil aldrig få träffa sin PAPPA!!!

  SvaraRadera
 7. Ja emil måste få veta sanningen om sin pappa! Och
  Helen och ivan måste bli ihop!

  SvaraRadera
 8. OMG!......
  Jag vet inte vad jag ska göra om de inte blir ihop!
  De mär ju så jfkhtkghighfklnw söta tillsammans!

  SvaraRadera
 9. sååå sött!:3 undrar om ivan är emils pappa, fast ioförsej så verka de ju som att ivan hittade helen när emil var bebis så kanske inte... men skulle va kul om de va så! emil får äntligen veta vem hans pappa är då!:D snääälla carromic fixa så att de kysser varann, de får bli nyårslöfte pleeezz annars blir jag skitsur o kmr mejla o klaga (inget seriöst) ivan hjärta helen<33

  SvaraRadera