fredag 10 juni 2011

Roliga test och härligt, onödiga, kul fakta!

I extramaterialet som kommer med boken(å det e myyycket extramaterial!) så finns det bland annat en massa fakta som ni inte visste om figurerna. Saker som vi tror att ni gärna vill veta, och som hittills varit okänt.... Som typ vad de heter i efternamn och mellannamn. När de fyller år och vilket stjärntecken de är.... och typ sjukt mycket annat sköj! Det kommer oxå vara en massa, massa annat extra grejer... ska bli kul att se vad ni tycker om det sen! Vi kan avslöja liiite, liiite för er nu... som smakprov.... Som att:


*Amirs efternamn börjar med ett 'K'
*Amanda har värsta ofrescha hemliga talanga
*Håkan har faktiskt, trots sin pälsallergi, haft ett husdjur (utan päls förståss) som gick ett otrevligt öde till mötes
*Emil samlar på två olika typer av saker
*Siri är har födelsedag den 15 i en viss månad.


spännande, eller hur? Mer roliga, onödiga faktan kommer i boken! Läs om vad exakt Emil samlar på, vilken månda som är Siris och mycket, mycket mer! Dessutom finns det en hel del test att göra i boken, själv har jag suttit och testa mig med dem idag! Jättekul!


//Carromic

16 kommentarer:

 1. "Ofräscha"? Äter Amanda snorkråkor, tro?
  ...vore faktiskt fint att se en kvinnlig karaktär vara allmänt äcklig någon gång, haha.

  SvaraRadera
 2. @ Elias.

  haha, jag vet inte om "äta snorkråkor" kan räknas som en talang. Skulle vara lite udda om en person kom och sa: "jag är värsta supergrym på att käka snor..."

  ewww... äckligt.


  Okej jag kan avslöja: Amandas hemliga, lite äckliga talang är INTE att käka snor...

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att det inte är hennes hemliga äckliga talang. Men längtar tills den kommer=3

  SvaraRadera
 4. Oooh~ Nice :D <3 Haha, skulle vara lite sköj om Emil hette Svensson... x'D

  Hmm, btw, lilla Kei "lovade" ju förut att visa den där lilla love cirklen hon gav till Carromic-sama på seriemässan SPX... x3 <3

  http://keiran-kun.deviantart.com/art/Bleckmossen-love-cirkle-212819001

  Höh #^^#´

  SvaraRadera
 5. Somewhere over the rainbow...14 juni 2011 11:15

  Kei-kun: Snygg cirkel :D

  Carromic: Najs med massa extramaterial :D

  Håkan har namnsdag i dag, den fjortonde alltså. Grattis! <3

  SvaraRadera
 6. Carromic & Oskar, en fråga... Om nu det här albumet ska vara en prequel, hur ska ni då göra med Ivan? För, det är ju precis i början av serien som de lär känna Ivan? Så, ska inte han dyka upp på samma ställen som dem, utan lite här och där när de inte ser? Owo'
  Och sedan, karaktärernas relationer till varandra har ju utvecklats under seriens gång (Emil insett känslor för Håkan & Siri och vice versa, Amir har blivit ihop med Amanda), så ska allt det bort eller? Quoi? .w. Bara undrar.

  SvaraRadera
 7. Kan Amanda rapa intro:t till Beethovens femma?
  Kan Amanda fisa intro:t till Beethovens femma?
  Har hennes talang att göra med bajs?

  SKULLE VARA BEFRIANDE, YO

  also, jag har hört att Emils ut:kommande möttes med "lol vi visste alla redan". Not cool, för:
  1. Ni har inte visat på något sätt att folk fattar det.
  2. Om de visste det så är de ASSHOLES som inte försökt prata med honom om det tidigare.
  3. Att komma ut kan vara en väldigt viktig och jobbig grej att göra, gillar inte att ni skämtar bort det. Okej, det är väl najs att folk tar det bra och är relativt NO1CURR om det, men seriöst, not cool.

  SvaraRadera
 8. Bleckmossen är ju egentligen ägnad främst till barn, det är därför de gör det lite "enklare" och skämtar bort det lite. Det är iaf min tanke .w.

  SvaraRadera
 9. Men hur svårt ska det vara att låta karaktärerna säga "Tack för att du sade det till mig c:"?

  DESSUTOM ÄR AMANDA EN RÖFV EFTERSOM ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA HONOM SÅ OBJEKTIFIERAR HON EMILS SEXUALITET. GRRRR.

  SvaraRadera
 10. Om du har någon kritik till Carromic eller Oskar skulle i alla fall jag föreslå att du skickar dem ett mail, eftersom jag antar att även yngre barn läser denna blogg, inklusive kommentarerna. .__.

  SvaraRadera
 11. Jag skickar min kritik via e-mail, men varje gång jag gör det så möts jag av tystnad eller folk som avfärdar min synpunkt helt(pga. att jag är 16 och att de vet allt om HBTQA, antar jag)

  Och när min 12-åriga kompis skickade ett mail där det stod liknande saker så trodde KP att han var min hydra.<333333 den tidningen alltså

  Och jag förstår inte hur kritik är olämpligt för barn?

  SvaraRadera
 12. Allvarligt talat så failar Bleckmossen Boyz på så många nivåer att jag kritiserar serien på alla plattformer jag får tag på. Jag vill säga "U MAD" men det känns som att det inte är ett bra grepp att ta till om man vill framstå som en sval och professionell hater.

  SvaraRadera
 13. Om du inte tycker om serien, varför då ens lägga energi på att läsa den, om ens denna blogg?

  SvaraRadera
 14. Andra frågeställningar som är i stil med ditt "argument":
  Varför bor jag i Sverige när jag inte gillar att transsexuella tvångssterilieras? Varför går jag ut på stan när jag ändå bara blir glodd på och objektifierad?

  Svar på din fråga:Därför att jag inte tycker att barn ska matas med cissexistiska, binarist och heteronormativa attityder genom ett medium(läs:KP) som faktiskt ska föregå med gott exempel. Att ignorera det hjälper faktiskt inte.

  SvaraRadera
 15. Vrf läser du dena bloggen klaga någon annan stans!! Tror du att du kan härska över Oskar och Caromic elr?

  SvaraRadera
 16. Om mina klagomål hade varit: "UUUUH MIN MAMMA SÄGER ATT ANIME ÄR FULT, DRA ÅT SKOGEN" hade jag förstått din synpunkt. Men nu så gör jag inte det, så jag tycker att du gör fel som avfärdar mina klagomål som gammal vanlig HATINNGGGGGG. Allvarligt talat så tycker jag att det låter oerhört privilegiat av dig att försöka få mig att sluta uttrycka att jag ser problematiska teman i serien, bara för att du inte vill se dem i Bleckmossen.

  "Tror du att du kan härska över Oskar och Caromic elr?"
  Men de kan härska över och förtrycka HBTQA-ungdomar med sina fördomsfulla serier?

  SvaraRadera