måndag 27 juni 2011

så...

Tillbaka efter midsommar! (som lite plåster på såren för att jag inte kunnat blogga, så får ni se en bild av Ivan ifrån Albumet!) (bilden kanske inte ser vidare stor ut här på nätet men på riktig är den 21cm x 26 cm! Den tog sin lilla tid att rita!)

Hoppas alla hade en inte för regnig midsommar! Själv kom jag på den bästigaste tanken om att ta ledig på torsdagen sdå att jag kunde åka runt till släkt och bekanta under 4 dagar och träffa en massa folk! Och visst var det kul ... men....
När man  träffar folk som man inte träffat på typ jättelänge så vill alla bjuda en på en MASSA mat! och mat är ju alltid gott men... i vissa mängder! Jag har typ ätit supermycket tårta och bakelser och kakor varje dag! Och efterätt och förrätt och en massa mat till huvudrätt! och så ostbricka efteråt! och chips och nötter och jordgubbar! VARJE DAG! Och allt var supergott så jag åt supermycket!
så på söndagen hade jag typ ont i magen för jag frossat så mycket, haha. Fast det var det värt!

//Carromic

2 kommentarer:

  1. Är det bara jag som undrar varför regn klassas som dåligt väder??? Jag älskar regn och speciellt åska...

    SvaraRadera