fredag 22 juli 2011

Amanda mår dåligt...

Sitter och jobbar med Bleckmossen Boyz som ska gå i KP 12 i år, och Amanda ligger till sängs och mår lite dåligt över att... ja, det får ni se i KP 12!
Det är alltid roligt att rita Amanda och hennes långa hår! Fast det skulle nog vara rätt jobbigt att ha så långt hår på riktigt... Jag hade jättelångthår när jag var riktigt liten, typ 6 år kanske. Ända ner till rumpan. Men då var det ju mamma och pappa som kammade och fixade med det, så jag behövde inte bry mig om sånt.
Nu räcker mitt hår strax nedanför axlarna och jag tycker att bara det är jobbigt. (jag måste verkligen gå och klippa mig snart!) Fast... Amanda är ju rik så hon kankse har nån slags privat frisör som fixar håret på henne varje morgon, haha....


//Carromic

6 kommentarer:

 1. Mitt hår är både tunt och ganska kort så jag behöver inte oroa mig över sånt i alla fall...
  :)=);)XD

  SvaraRadera
 2. Ge mig Amandas nattlinneeeee~!! OwO <3

  SvaraRadera
 3. Håhå. Jag har hår som slutar någon centimeter innan byxkanten. Jag får många positiva kommentarer, men ORKA borsta det. Host. Som tur är har jag fått pappas superkvalitéhår, som man nästan aldrig behöver borsta. Och om jag har tur så kommer jag som pappa slippa grå hårstrån.( Han är 45 och har inte ett enda. INTE ETT ENDA. 8DDD ) men vi får väl se hur det blir med det. Mitt hår är enligt mig själv det enda vackra jag har. '-'

  SvaraRadera
 4. Snälla. Kan inte Amanda och Amir göra slut?! Det skulle vara (enligt mig) mycket bättre...

  SvaraRadera
 5. snälla kan inte amanda va gravid ;) det hade varit spännande!!!

  SvaraRadera
 6. Kan inte någon förklara vad dom har för egenskaper, vad de tycker om och ålder (asså siri och Amanda)

  SvaraRadera