fredag 1 juli 2011

Amir som bäbis?

När jag såg den här lilla bäbisen på nätet så var min första tanke: "Jag tror seriöst att Amir såg ut så där som bäbis." Och deffinitivt gjorde han såna där miner! Har ni tänkt på hur mycker roliga grimaser han gör hela tiden i serien? Han har nästan aldrig ett vanligt ansiktsuttryck! Och albumet som kommer i höst är naturligtvis inget undantag... Men än så länge får ni nöja er med den här sjukt söta och roliga bäbisen! Visst vill man bara krama den? Sjukt gullig!

Jag har förresten tecknat över 100 sidor nu! känns mäktigt. Men det är en del kvar... och en del extra material... hehe...

//Carromic

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Har en fråga,
    iom att den nya skurken, som jag har glömt namnet på, men han med rött hår har ju en sjöhäst, som han älskar, och kommer den spela en stor roll i albumet? (Det heter ju Sjöhästens hemlighet..)

    SvaraRadera
  2. ÅÅÅH. Han liknar verkligen Amir!! XD

    SvaraRadera