torsdag 21 juli 2011

Bleurgh, vad jag är trött idaaaag. ville inte jobba alls... och det är grått och varmt och superfuktigt-äckligt här! så att kläderna klibbar fast på kroppen. blä. Jag vill att det ska börja regna!

idag (när jag borde jobbat) så rensade jag upp bland lite foton. Och ibland blir man förvånad över hur snabbt tiden flyger förbi. Det känns nästan som om det var bara för nån vecka sen som jag började teckna på albumet och nu är det bara 16 sidor kvar att göra... Detta kom jag att tänka på då, som en del av er säkert vet, jag skaffade mig en liten valp precis när jag började med albumet. Och kolla det båda fotona! Hon har växt hur mycket som helst! på första fotot är Abby 1 månad och två veckor. (jag var och tittade på henne två veckor innan jag fick ta hem henne.) och det andra är hon 7 månader!

och för er som undrar så är det en frisbee som hon står på. Hon har inte riktigt fattat det där med att hämta och komma tillbaka med den än. Just nu springer hon bara glatt efter och ställer sig på den.


//Carromic

2 kommentarer: