torsdag 7 juli 2011

Kp-bleckmossen Boyz

Samtidigt som vi gör albumet så gör vi förståss vanliga Bleckmossen Boyz i KP, fast jag måste erkänna att det ibland är liite stressigt att hinna med att göra den. Albumet tar upp väldigt mycket tid!

I KP 11 i år kommer gänget tillbaka ifrån sommarlovet, och vi får för en gångs skull se Amir och Emils klassföreståndare Berit. Emil och Amir går i samma klass. Ingen av de andra i gänget går i samma klass, om ni inte redan märkt det.

//Carromic

9 kommentarer:

 1. Jag älskar verkligen er serie! Längtar tills albumet kommer ut!

  SvaraRadera
 2. ja ville bara säga en sak som kan hända i kp nästa år ja har inte läst fortsättning på kärleks trassel bara läst 1an och 2an men typ det kan ju hända att Amanda ska lära emil att kyssas och så kysser hon Emil om plötsligt kommer amir...xD hade vart ass bra men deta är bara om ni vill..:)

  SvaraRadera
 3. I vilken klass går Emil och Amir i?

  SvaraRadera
 4. när komer boken ut???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har kommit ut! Har den, den är bra faktiskt!

   Radera
 5. Jag vill ha Pshychophobia. Kan inte stava till det</3

  SvaraRadera
 6. Jag har 3 frågor om Alexis (kallas Alex):

  1. Varför valde ni att ingen skulle veta om det var en tjej eller kille?

  2. Varför valde ni tjej?

  3. Innan kollade jag i mina gamla KP:s ok såg en bild på Alex, hon såg ut som en kille! Frågan är: Var hon ritad som en kille?

  SvaraRadera
 7. Bleckmossenlover19 mars 2013 10:18

  Hej jag älskar er serie den är super jag lägntar så tills nästa nummer kommer ut. Jag vill verkligen veta hur det går för gänget med att rädda Ivan. Jag tror nog att Vincent ligger bakom kidnappningen efter som ni skrev På vincents karaktär att han typ kidnappat Ivan en gång alltså nu, eller kan det vara så? Jag hoppas ni kommer att fortsätta med den här serien i många år till och jag lovar att jag kommer läsa alla som kommer ut i kp och köpa alla böcker på dom också. har ni funderat på att göra videoklipp om dom också och inte bara ha det i kp? det skulle vara väldigt kul om det kom ut klipp eller kanske en film. skulle vara awsome!

  SvaraRadera
 8. bleckmossen är den bästa boken (hittils) som jag har läst :-)

  SvaraRadera