fredag 15 juli 2011

Mäktigt många sidor!

Idag har jag suttit och jobbat med att läsa korrektur på boken (alltså kolla efter stavfel och annat). Fast inte på mitt vanliga bibliotek, utan på biblioteket i Sölvesborg, som ligger i Blekinge. Det är en riktigt mysig stad, där jag är på semester varje år. Utanför stan, precis där vi bor, finns också en strand som heter Sandviken och är flera kilometer lång. Och långgrund, man kan säkert gå hundra meter ut och fortfarande bottna!

Nu drar jag och badar!
Idag fick jag också ett mejl från Carromic om att boken totalt kommer bli 172 sidor och ha riktigt tjockt och härligt papper. Kul!

/Oskar.

PS. Var i Sverige är du just nu?

5 kommentarer:

 1. Inte Sverige. Finland. :)

  SvaraRadera
 2. jag är (och bor) i mörrum som ligger jättenära sölvesborg :D

  SvaraRadera
 3. På min sköna, gröna ö :} <3
  172 sidor?! :D Ohmagah~ <3

  SvaraRadera
 4. Jag sitter i grå regn å rusk. Fast det är ett superbra väder att sitta inne och rita i! det rä så mysigt när regnet smattrar mot rutan!

  Fast det kan få bli lite sol å varmt sen när jag är klar med att rita serien! hihi... så jag hinner bada lite i år...

  SvaraRadera
 5. Hej, jag har en åsikt!

  Jag tycker att Alex borde vara inter/nongender. Alltså, varken tjej eller kille mentalt. Att ge Alex ett binärt kön skulle bara förstöra henom som karaktär.

  Det vore najs om hen var intersex också, dvs att hens könsorgan ser både ser manligt och kvinnligt ut. Finns ingen seriekaraktär som är intersex och intergender och står för det, såvitt jag vet.

  Alex borde ha en monolog om sitt kön som presenteras på ett najs sätt, för att få utomstående att förstå hens icke-binära kön.

  (Självklart behöver man inte vara intersex för att vara intergender)

  SvaraRadera