måndag 1 augusti 2011

Bäck to wörk...

Yes, tillbaka på jobbet igen! Alla ni har förståss sommarlov och bara myyyser i solen. och äter glass. och badar. (hör ni hur avundsjuk jag är? :D ) Varmt är det inne i studion oxå...  Just nu jobbar jag med de allra sista sidorna i albumet! Åhh vad spännande det ska bli att se era reaktioner sen...

Även Abby är törstig. Hon har busat runt och stökat ner
hela studion idag. SUCK. måste städa. Kolla på allt
skräp hon dragit fram i bakgrunden!!
Hoppas alla hade en grym helg, själv satt jag inne hela helgen. (så jag har egentligen inte alls rätt att vara avundsjuk på alla som kan gå ut och mysa, för jag kunde ju ha gått ut då, om jag ville) Jag satt inte inne och jobbade, jag var faktiskt helt totalt ledig... Men jag satt inne och spelade dataspel. höhö. Min största last... Men strunt samma! Det är mycket dummare om jag hade typ rökt istället för att spela dataspel! Så det så!

//Carromic och Abby

6 kommentarer:

 1. Tänk positivt XD:P (det där med rökning och dataspel)

  SvaraRadera
 2. Jag spelade samma datorspel i typ 12 timmar igår... Man fastnar ju!
  Vad var det för spel du spelade?

  SvaraRadera
 3. @ Lejoninnan

  Spelade Witcher 2.

  SvaraRadera
 4. Majsan! (bleckmossen/carromic fan #1)2 augusti 2011 11:19

  Carromic, jag är säcker på att vi kommer ÄLSKAAA det nya albumet, fortsätter bloggen även effter albumet? snällla!

  SvaraRadera
 5. Oh Abby är så dösöt! :)Vad är hon för slags ras?


  Tror albumet kommer att bli bra.Gillar Siri bäst, hon är bestämd men ändå ödmjuk! Och hon är så tuff. Kommer det att säljas i affären?

  SvaraRadera
 6. toriamos97 på KPw2 augusti 2011 17:09

  Håller med Majsan! !

  SvaraRadera