onsdag 10 augusti 2011

Bleckmossen Boyz i KP 13

Håller just nu på att jobba med att teckna Bleckmossen Boyz till Kp nummer 13 i år. Det här äventyret är ett mycket komiskt äventyr, och den fåfänge och lite korkade skurken Vincent dyker upp igen! Äventyret heter "Jakten på Amir"...
Här ovanför ser ni två rutor (innan pratbubblorna har kommit dit) från äventyret. När KP 13 kommer ut så får ni förklaringen varför Håkan har ett hårnät på huvudet och varför han pratar med Vincent. Och varför Amir skall jagas, förstås!

Imorse hade jag typ inget att äta till frukost, så jag gick ut för att handla lite och när jag kom till butiken såg jag att de börjat sälja kantareller! MUMS! Jag älskar kantareller. (nej jag åt dem inte till frulle) Jag har hört att man kan träna hundar till att sniffa rätt på kantareller precis som man kan lära hundar att hitta bomber eller knark. Hmmm, jag undrar om jag kan få Abby att leta kantarell...? eftersom hon just nu tror att "sitt"  betyder "ligg" kan det nog ta ett tag... (och att "ligg" betyder "ligg"... faktiskt brukar hon försöka med "ligg" först, oavsett vad man säger) (hon kan "sitt" faktiskt. Om hon får testa att ligga ner först.)


//Carromic

6 kommentarer:

 1. Guuuud va spännande !!!^^ hehe håkan i hårnät xD

  SvaraRadera
 2. ... Jag älskar hur Vincent ser så underbart dum ut... x'D <3

  SvaraRadera
 3. ... Elr nej... oförstående... x'3 <3

  SvaraRadera
 4. japp:D men carromic en fråga till dej!: helt random, kanske omöjligt att genomföra, men kan man kanske inte göra bleckmossen i till en animexD hade varit fett^^^:3

  SvaraRadera
 5. haha vincent! han e så underbart rolig & håkan i hårnät, lite gulligt faktiskt !

  jag kan inte vänta tills den kommer ut! :)
  & som "Anonym" sa, det skulle vara så coolt om den skulle vara de!

  SvaraRadera
 6. OMG!! Kan knappt vänta :3
  Got 2 luv Vincent xD

  SvaraRadera