lördag 13 augusti 2011

Cosplay

Hårromic? Cakan? Håkmic? Carrkan?
Carromic som Håkan i alla fall!
Jag tittade lite på gamla foton nu i helgen och kom ihåg att jag ju en gång för länge sen gick på ett event där det var cosplay och klädde ut mig till Håkan. Det finns en hel del likheter mellan oss faktikst, utseende mässigt. Tyvärr är det en väldigt grynig bild så det framgår inte hur otroligt LILA mitt hår var den dagen. hehe, det var kul... Jag hittade två personer som cosplayade Emil där oxå!
Jag gick runt och typ sa: "Nu är Håkan törstig! Kolla, där är ett fik, Håkan tycker vi går in där! Hejsan, serveringspersonalen, Håkan vill ha läsk, tack!"
Det var jättesvårt att sluta prata sådär när man väl börjat....


//Carromic

6 kommentarer:

 1. Somewhere over the rainbow...14 augusti 2011 12:14

  :D

  SvaraRadera
 2. jag färga mitt hår lila för ett tag sen, nu har jag färgat det igen för att få bort lite utväxt och det var ojämt XD
  jag har NÄSTAN samma hårfärg som Håkan 8D 8D 8D

  SvaraRadera
 3. TVÅ EMIL?!?! Blev det inte för mycket för Håkan nu? XD

  SvaraRadera